Cégünkről

2008 óta Magyarország egyik legmeghatározóbb pénzügyi termékeket értékesítő vállalata

A CHB-ról dióhéjban

  • A 100%-ban magyar tulajdonú vállalat a City Cartel cégcsoport tagja. A lakossági, vállalati és lakóközösségi pénzügyi termékek széles spektruma mellett ingatlankereskedelmi szolgáltatásokat is nyújt.
  • Kizárólag olyan pénzügyi megoldásokat kínálunk, melyek stabilpénzintézeti háttérrel rendelkeznek, portfóliónkban megtalálható az összes olyan jelentős bank, biztosító és más pénzintézet, amely minőségi szolgáltatásokat és megbízható, ügyfélbarát termékeket kínál.
  • Alapelvünk, hogy amivel mi (a CHB stratégiai vezetése) nem tudunk teljes mértékben azonosulni, amit mi nem vennénk igénybe saját magunk, családunk vagy vállalkozásunk számára, azt nem értékesítjük ügyfeleinknek sem.
  • Lakossági üzletágunk a lakástakarék mellett lakossági hiteleket, biztosításokat, megtakarítási programot, eladó és kiadó lakóingatlanokat kínál.
  • Vállalati üzletágunk a hitel- és lízingtermékeken felül pályázatírással, kereskedelmi ingatlanok adás-vételével és bérlésével, vállalati biztosításokkal foglalkozik.
  • Lakóközösségi üzletágunk társasházi és közösségi lakástakarék, hitel, valamint ezek kombinált értékesítését kezeli.
MISSZIÓ

KÜLDETÉSÜNK

Elsődleges célunk, hogy megbízható pénzügyi termékek közvetítésével, szaktudásunkkal és minőségi hozzáadott értékeinkkel olyan rövid, közép, illetve hosszú távú megoldásokkal segítsük ügyfeleinket pénzügyi- és lakáscéljaik megvalósításában, melyek megkönnyítik a lakosság jó döntését és céljaik elérését, emellett végső soron növelik a lakosság pénzügyi tudatosságát.
Értékeink

Értékeink

Minőség
az általunk ajánlott termékekben, az ügyfeleink kiszolgálásában, vezetőink és kollégáink szaktudásában

Megbízhatóság
abban, amit mondunk és teszünk. Hiteles és szabálykövető megoldásaink az ügyfeleink érdekeit maximálisan képviselik.

Következetesség
ügyfeleink és munkatársaink felé egyaránt, céljaink elérésében, tudásunk megosztásában

Büszkeségeink

Vajnági Richárd

tulajdonos, ügyvezető igazgató
Nekünk a szívünk az erényünk!

Vajnági Pál Imre

alapító
Sokan kérdezik engem mi éltet, mi vagy ki motivál ebben az üzletben? Nézz csak rám akkor amikor egy új vezetőt elismerhetek és semmit nem kell magyaráznom tovább!

Bártfainé Sándor Gyöngyi

szervezeti igazgató
Elárulom a titkot, ami segített nekem, hogy célba érjek: az én erőm egyes egyedül a makacs kitartásomban van.

Nyíri Zsolt

szervezeti igazgató
Az alázat és a kitartás mindig hosszútávon megtérülő befektetés.

Szabó István

régió igazgató
Minden magyar állampolgárnak tudnia kell, hogy joga van FIX 30% állami támogatásra a lakáscéljai megvalósításához! Mi vagyunk ennek a hírnökei és hivatalos ügyintézői.